Matchfakta

Revanschen

Västra Sidan fick ta en skön revansch mot Disco Sthlm United på onsdagskvällen. Senast blev det 2-1 till Disco. Den här gången slutade det 4-1 i Västras favör.

Det hela började mycket problematiskt. Fem minuter innan matchstart hade blott två spelare ur motståndarlaget dykt upp plus att domaren inte hade infunnit sig. Till slut dök resten av Discos spelare upp, men ingen domare. Enligt gällande Korpenregler kan en spelare ur nåt av lagen döma. Så fick det bli.

Matchen blev också, till glädje för samtliga, mycket välspelad. Det började jämnt, med chanser åt båda håll. En bit in i första halvleken får Jesper Uddström iväg ett inlägg som dimper ner framför Daniel Bornholm som utan problem kan slå in bollen i öppet mål. Resultatet står sig till halvtid. Efter paus flyttar Disco upp positionerna och lämnar därmed blottar bakåt. Det var inte Magnus Wreile sen att utnyttja. Med en iskall bredsida på "fel" sida av målvakten så utökade han till 2-0. Disco reducerade till 2-1 men VS blev till slut för tunga för Disco.

Michel Jikander gjorde comeback efter en knäskada. Och som han gjorde det. Efter halvtid vågade han gå för fullt och gjorde ett otroligt vackert lobbmål och strax därefter fick han in ett till.

Åkeshov lilla planen kl:20:15 onsdag den 23 augusti 2000
Västra Sidan - Disco Sthlm Utd 4-1