Matchfakta

Västra Sidan kom till match med två segrar i de senaste två matcherna. Spelarnas självförtroende har växt sig starkare och starkare i och med framgångarna. Laget spelar som ett lag ska göra, med ett betydligt bättre försvar och ett bättre passningsspel. Matchen mot Svamparna blev inget undantag. Backlinjen gjorde en felfri insats, trots att VS fick finna sig i att ännu en gång släppa in matchens första mål. Målet blev, som vanligt numera, en väckarklocka för spelarna i VS som tog sig i kragen och kvitterade innan halvtid genom Johan Lindberg, som gjorde sitt första mål i Västratröjan. I den andra halvleken lossnade det för Västra som mestadels spelade ut Svamparna. 2-1 kom nästan direkt efter att andra halvleken startat. 3-1 och 4-1 kom till en bit in andra halvleken efter ett hårt tryck mot Svamparnas mål.

Sebastian Palmqvist hade en lyckad kväll med ett mål och tre assister. Men den här matchen vann Västra Sidan med hjälp av ett väl fungerande lagspel. I den sista matchen innan sommaruppehållet väntar suveräna Re-United som än så länge är obesegrade. Kan vi vinna mot dem så har vi en mycket god chans att avancera i seriesystemet.

Åkeshov lilla planen kl:19:30 onsdag den 14 juni 2000
Västra Sidan - Svamparna FC 4-1